Nieuws

Voorjaarscursus 2020 gaat weer van start op de vrijdagavond op het sportpark van WVV in Winschoten en op de zondagochtend op het sportpark van de VV Wildervank ! We starten op de Vrijdagavond 6 maart op de locatie Wvv in Wnschoten, en 8 maart op zondagochtend locatie VV wildevank. Inschrijving kan vanaf nu!
 
Lees het hele bericht
 
Najaarscursus gaat weer van start op de vrijdagavond op het sportpark van WVV in Winschoten en op de zondagochtend op het spornk!tpark van de VV Wildervank ! De Vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 locatie Wvv 1896 in Winschoten De zondagochtend van 09.30 tot 11.00 locate VV Wildervank.  
 
Lees het hele bericht
 
De trainers zij er klaar voor 3 Maart aanvang voorjaarscursus.
 
Lees het hele bericht
 
We gaan weer van start met de najaarscursus 2018.locatie VV Wildervank aanvang 9 september.
 
Lees het hele bericht
 
AANMELDEN KAN VIA DE SITE ONDER HET KOPJE AANMELDEN OF VIA DE MAIL . INFO@DEKEEPERSFABRIEK.NL  
 
Lees het hele bericht
 
Ook Devi Venema Keepster SC Heerenveen keept met RG net als onze toppers bij de keepersschool- Hoogezand"De KeepersFabriek"Wij zijn trots op deze topper.
 
Lees het hele bericht
 
RG Nederland verwelkomt Devi Venema! Keepster van SC Heerenveen Vrouwen kiest voor RG Keepershandschoenen! Devi VenemaSC Heerenveen VrouwenEredivisie Vrouwen
 
Lees het hele bericht
 
WAT ZIJN WE TROTS JASPER VOLGEND SEIZOEN NA DE FC GRONINGEN.JASPER WE WENSEN JE HEEL VEEL KEEPERS PLEZIER BIJ FC GRONINGEN. WIJ ZIJN ALS KEEPERSSCHOOL ZEER TROTS DAT WE EEN KEEPER HEBBEN KUNNEN OPLEIDEN DIE NA EEN BVO GAAT.  
 
Lees het hele bericht
 
Na een zeer succesvolle en volle najaarscursus 2016 bij de VV Hoogezand gaan wij ook dit seizoen weer van start met de voorjaarscursus 2017. Dit keer op een nieuwe locatie en op een andere cursusdag. De nieuwe locatie is bij de VV Wildervank, en we trainen op de zondagochtend van 09.30 tot 11.00 uur waarvoor de inschrijving nu reeds geopend is.
 
Lees het hele bericht
 
FOTO'S TRAINING 30 SEPTEMBER
 
Lees het hele bericht
 
ZOALS VERMELD ZOUDEN WE STARTEN MET DE EERSTE TRAINING OP 2 SEPTEMBER,MAAR DIT IS VERPLAATS NA 9 SEPTEMBER...
 
Lees het hele bericht
 
START KEEPERSSCHOOL HOOGEZAND OP 2 SEPTEMBER 2016. AANMELDEN KAN VIA DE SITE OF VIA DE EMAIL INFO@KEEPERSSCHOOLHOOGEZAND.NL
 
Lees het hele bericht
 

START KEEPERSSCHOOL...NIET OP 4 MAART MAAR OP 11 MAART

In overleg hebben wij besloten om de starttraining teverplaatsen naar 11 maart. Wij hadden er niet bij stilgestaan dat de trainingvan 4 maart viel in de voorjaarsvakantie. Gezien het aantal afzeggingen leekhet ons dus beter om deze te verplaatsen omdat wij toch wel graag met decomplete groep aan de eerste training willen beginnen.
 
Lees het hele bericht