Nieuws

DE KEEPERSFABRIEK WEER VAN START We mogen eindelijk weer starten met de keeperscursussen van de keepersfabriek. Nadat we in het voorjaar de eerste cursus van de voorjaarsgroep waren gestart werden de maatregelen in verband met het coronavirus ingevoerd. Dat betekende dat alles in de voetbalwereld stil kwam te liggen, ook de cursus van de keepersfabriek dus. We hebben dus een hele tijd stilgestaan en staan dan ook te popelen om weer te kunnen starten.Op 28 augustus starten we met de cursus op de vrijdagavond van 18.30 tot 19.00 bij de voetbalvereniging WVV in Winschoten en zondag 30 augustus van 9.30 tot 11.00 met de ochtendcursus bij de voetbalvereniging Wildervank.Keepers/keepsters die hun skills willen verbeteren/uitbreiden kunnen zich nu aanmelden voor de najaarscursus 2020. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur en elke deelnemer krijgen keepershandschoenen en een shirt.
 
Lees het hele bericht
 
Voorjaarscursus 2020 gaat weer van start op de vrijdagavond op het sportpark van WVV in Winschoten en op de zondagochtend op het sportpark van de VV Wildervank ! We starten op de Vrijdagavond 6 maart op de locatie Wvv in Wnschoten, en 8 maart op zondagochtend locatie VV wildevank. Inschrijving kan vanaf nu!
 
Lees het hele bericht
 
Najaarscursus gaat weer van start op de vrijdagavond op het sportpark van WVV in Winschoten en op de zondagochtend op het spornk!tpark van de VV Wildervank ! De Vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 locatie Wvv 1896 in Winschoten De zondagochtend van 09.30 tot 11.00 locate VV Wildervank.  
 
Lees het hele bericht
 
Ook Devi Venema Keepster SC Heerenveen keept met RG net als onze toppers bij de keepersschool- Hoogezand"De KeepersFabriek"Wij zijn trots op deze topper.
 
Lees het hele bericht
 
RG Nederland verwelkomt Devi Venema! Keepster van SC Heerenveen Vrouwen kiest voor RG Keepershandschoenen! Devi VenemaSC Heerenveen VrouwenEredivisie Vrouwen
 
Lees het hele bericht
 
WAT ZIJN WE TROTS JASPER VOLGEND SEIZOEN NA DE FC GRONINGEN.JASPER WE WENSEN JE HEEL VEEL KEEPERS PLEZIER BIJ FC GRONINGEN. WIJ ZIJN ALS KEEPERSSCHOOL ZEER TROTS DAT WE EEN KEEPER HEBBEN KUNNEN OPLEIDEN DIE NA EEN BVO GAAT.  
 
Lees het hele bericht
 
Na een zeer succesvolle en volle najaarscursus 2016 bij de VV Hoogezand gaan wij ook dit seizoen weer van start met de voorjaarscursus 2017. Dit keer op een nieuwe locatie en op een andere cursusdag. De nieuwe locatie is bij de VV Wildervank, en we trainen op de zondagochtend van 09.30 tot 11.00 uur waarvoor de inschrijving nu reeds geopend is.
 
Lees het hele bericht
 
FOTO'S TRAINING 30 SEPTEMBER
 
Lees het hele bericht
 
ZOALS VERMELD ZOUDEN WE STARTEN MET DE EERSTE TRAINING OP 2 SEPTEMBER,MAAR DIT IS VERPLAATS NA 9 SEPTEMBER...
 
Lees het hele bericht
 
START KEEPERSSCHOOL HOOGEZAND OP 2 SEPTEMBER 2016. AANMELDEN KAN VIA DE SITE OF VIA DE EMAIL INFO@KEEPERSSCHOOLHOOGEZAND.NL
 
Lees het hele bericht
 

START KEEPERSSCHOOL...NIET OP 4 MAART MAAR OP 11 MAART

In overleg hebben wij besloten om de starttraining teverplaatsen naar 11 maart. Wij hadden er niet bij stilgestaan dat de trainingvan 4 maart viel in de voorjaarsvakantie. Gezien het aantal afzeggingen leekhet ons dus beter om deze te verplaatsen omdat wij toch wel graag met decomplete groep aan de eerste training willen beginnen.
 
Lees het hele bericht