Nieuws

!!!!!!!! We gaan weer van start met de najaarscursus !!!!!!! Vrijdag 9 september 2022 starten we met 10 trainingen van 18.30 tot 19.30. Waar: Locatie Wvv1896 Winschoten. Voor wie: Voor elke keeper die net even iets meer wil halen uit het keepersvak.    
 
Lees het hele bericht
 
!!!!!!!! We gaan weer van start met de voorjaarscursus !!!!!!! Vrijdag 18 maart 2022 starten we met 10 trainingen van 18.30 tot 19.30. Waar: Locatie Wvv1896 Winschoten. Voor wie: Voor elke keeper die net even iets meer wil halen uit het keepersvak.  
 
Lees het hele bericht
 
Geweldig actie.. WE STARTEN IN WINSCHOTEN OP 17 SEPTEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Lees het hele bericht
 
Najaarscursus 2021 gaat weer van start op de vrijdagavond op het sportpark van WVV in Winschoten en op de zondagochtend op het sportpark van de VV Wildervank ! We starten op vrijdagavond 3 september op de locatie Wvv in Winschoten en zondagochtend 5 september op locatie VV Wildervank. Inschrijving kan vanaf nu!!!!!!
 
Lees het hele bericht
 
Voorjaarscursus 2021 gaat weer van start op de vrijdagavond op het sportpark van WVV in Winschoten en op de zondagochtend op het sportpark van de VV Wildervank ! We starten op de Vrijdagavond 5 maart op de locatie Wvv in Wnschoten, en 7 maart op zondagochtend locatie VV wildevank. Inschrijving kan vanaf nu!
 
Lees het hele bericht
 
DE KEEPERSFABRIEK WEER VAN START We mogen eindelijk weer starten met de keeperscursussen van de keepersfabriek. Nadat we in het voorjaar de eerste cursus van de voorjaarsgroep waren gestart werden de maatregelen in verband met het coronavirus ingevoerd. Dat betekende dat alles in de voetbalwereld stil kwam te liggen, ook de cursus van de keepersfabriek dus. We hebben dus een hele tijd stilgestaan en staan dan ook te popelen om weer te kunnen starten.Op 28 augustus starten we met de cursus op de vrijdagavond van 18.30 tot 19.00 bij de voetbalvereniging WVV in Winschoten en zondag 30 augustus van 9.30 tot 11.00 met de ochtendcursus bij de voetbalvereniging Wildervank.Keepers/keepsters die hun skills willen verbeteren/uitbreiden kunnen zich nu aanmelden voor de najaarscursus 2020. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur en elke deelnemer krijgen keepershandschoenen en een shirt.
 
Lees het hele bericht
 
Voorjaarscursus 2020 gaat weer van start op de vrijdagavond op het sportpark van WVV in Winschoten en op de zondagochtend op het sportpark van de VV Wildervank ! We starten op de Vrijdagavond 6 maart op de locatie Wvv in Wnschoten, en 8 maart op zondagochtend locatie VV wildevank. Inschrijving kan vanaf nu!
 
Lees het hele bericht
 
Najaarscursus gaat weer van start op de vrijdagavond op het sportpark van WVV in Winschoten en op de zondagochtend op het spornk!tpark van de VV Wildervank ! De Vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 locatie Wvv 1896 in Winschoten De zondagochtend van 09.30 tot 11.00 locate VV Wildervank.  
 
Lees het hele bericht
 
De trainers zij er klaar voor 3 Maart aanvang voorjaarscursus.
 
Lees het hele bericht
 
We gaan weer van start met de najaarscursus 2018.locatie VV Wildervank aanvang 9 september.
 
Lees het hele bericht
 
AANMELDEN KAN VIA DE SITE ONDER HET KOPJE AANMELDEN OF VIA DE MAIL . INFO@DEKEEPERSFABRIEK.NL  
 
Lees het hele bericht
 
Ook Devi Venema Keepster SC Heerenveen keept met RG net als onze toppers bij de keepersschool- Hoogezand"De KeepersFabriek"Wij zijn trots op deze topper.
 
Lees het hele bericht
 
RG Nederland verwelkomt Devi Venema! Keepster van SC Heerenveen Vrouwen kiest voor RG Keepershandschoenen! Devi VenemaSC Heerenveen VrouwenEredivisie Vrouwen
 
Lees het hele bericht
 
WAT ZIJN WE TROTS JASPER VOLGEND SEIZOEN NA DE FC GRONINGEN.JASPER WE WENSEN JE HEEL VEEL KEEPERS PLEZIER BIJ FC GRONINGEN. WIJ ZIJN ALS KEEPERSSCHOOL ZEER TROTS DAT WE EEN KEEPER HEBBEN KUNNEN OPLEIDEN DIE NA EEN BVO GAAT.  
 
Lees het hele bericht