Over ons

Sinds 2012 verzorgen wij al keeperscursussen in de provincie Groningen. Dit doen wij met veel kennis, passie, plezier en toewijding.

 

De najaarscursus 2022 vindt plaats bij  Wvv in Winschoten op de vrijdagavond van 18.30 tot 19.30!

Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de veldspelers en worden veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerk vormen op het doel. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingsvormen en technieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club. Door het volgen van onze trainingen zal elke keeper op een hoger niveau uitkomen en leren het spel beter te doorgronden. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de positionele, tactische, fysieke en mentale aspecten van het keepen. Het doel van de trainingen is om vanuit een plezierige en uitdagende leeromgeving je eigen persoonlijke top-niveau te halen.

De opleiding bestaat uit losse blokken, zogenaamde modules, van 10 trainingen. De kosten voor de cursussen dienen vooraf betaald te worden. De kosten voor de starters cursus bedraagt € 175,-.

DEELNEMEN KAN NU OOK ZONDER AANSCHAF VAN PAKKET NAAR KEUZE EN KOST DAN €99,- VOOR DE GEHELE CURSUS!!!

De volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen bepaalt de plaatsing. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Iedere keeper en keepster vanaf 6 t/m 18 jaar, kan ongeacht zijn of haar niveau meedoen!.

Als deelnemer krijg je een mooi kledingpakket. Het starterspakket bestaat uit; een keepershirt met lange mouw met opdruk en handschoenen van het merk RG. 

Met vriendelijke groet,

Freddy Dijkstra
Schoolhouder "De KeepersFabriek"