Webshop

Entreno 2020 De nieuwe en verbeterde Aspro Entreno middenklasse model is een geweldige handschoen. Voor alle leeftijden! Set op rol Hybride snit met 10 verwijderbare vingersafe. Een kleurrijk ontwerp, zeer comfortabele en gewatteerde handschoen. De beste eigenschap van is de zwarte latexpalm met ruw profiel voor super duurzaamheid en verbeterde grip in droge omstandigheden! Aanbevolen voor keepers die veel op kunsgras trainen of spelen! BACKHAND4 mm synthetische backhand + 3 mm interne opvulling. Het heeft ook 10 verwijderbare vingersafe voor maximaal comfort en ondersteuning LICHAAMGezet op 8 mm Black Jaguart-mesh voor een goed ademend vermogen. PALMNieuwe generatie van 4 mm + 3 mm zwart ruw profiel Duitse latex. Op een rol geplaatst - Hybride snit en enkele duimvinger. SLUITINGEnkele wikkel van 6 cm, geplaatst op 8 cm elastische sluiting voor een perfecte pasvorm en veiligheid om de pols RG rubberen lip aan het einde van de sluiting helpt erosie van de riem te voorkomen.
 
Lees het hele bericht
 
Blade 2020 Het nieuwe Blade-model is een voortzetting van het Japans geïnspireerde ontwerp van vorig jaar. Set op semi-rol speciaal gesneden met 10 verwijderbare vingersafe. Een zeer comfortabele en gewatteerde handschoen. Aanbevolen voor keepers die graag een gevoel en grip hebben tijdens het trainen of spelen. Voor alle leeftijden.   BACKHAND4 mm synthetische backhand + 3 mm interne opvulling. Het heeft ook 10 verwijderbare vingerbeschermende stekels voor maximaal comfort en ondersteuning LICHAAMGezet op 8 mm zwarte mesh die zorgt voor een groot ademend vermogen. PALM3,5 + 3 mm witte Duitse superzachte palm. Semi-rol speciaal gesneden. SLUITINGPull-up-technologie voor een eenvoudigere aanpassing van de handschoenenset op een elastische dubbele wikkelband van 6 cm breed.
 
Lees het hele bericht
 
Bionix orange 2020 Een compleet nieuw model uit de middenklasse! Gloednieuw ontwerp gebaseerd op onze bestseller Bionix. Dit is de eerste keer dat we middenklasse handschoen met één paneel introduceren. Zeer licht met een geweldige fitting. De negatieve rolsnit biedt een strak gevoel aan de hand. Een echte musthave voor keepers van alle leeftijden BACKHANDNieuwe hightech moderne stof polyester LICHAAMOp een nieuw polyester paneel van één stof bedrukt met unieke grafische afbeeldingen en milieuvriendelijke inkt PALM3,5 + 3 mm zwarte Duitse superzachte palm SLUITINGPull-up-technologie voor een eenvoudigere aanpassing van de handschoenenset aan een elastische enkele wikkelband van 6 cm breed.
 
Lees het hele bericht
 
Explosion 2020 Het nieuwe model Explosion is een geweldige handschoen voor alle leeftijden. Set op rol Hybride snit met 10 verwijderbare vingersafe. Een kleurrijk ontwerp, zeer comfortabele en gewatteerde handschoen. Aanbevolen voor keepers die graag een gewapend gevoel hebben tijdens het trainen of spelen. BACKHAND4 mm synthetische backhand + 3 mm interne opvulling. Het heeft ook 10 verwijderbare vingerbeschermende stekels voor maximaal comfort en ondersteuning LICHAAMSet van 8 mm Black Jaguart-mesh voor een goed ademend vermogen. PALM4 mm + 3 mm rode Duitse superzachte palm. Rol - Hybride snit en enkele duimvinger. SLUITINGNieuwe elastische dubbele wikkelsluiting van 6 cm voor een perfecte pasvorm en veiligheid om de pols. RG-rubberen lip aan het einde van de sluiting helpt erosie van de riem te voorkomen.
 
Lees het hele bericht
 
Samoerai 2020 Onze nieuwe Samurai is een klassiek model, dat keepers een geweldig gewapend gevoel biedt. De goed gevoerde backhand, de dubbel gewikkelde duim en de semi-roll cut vormen alle belangrijke aspecten die dit model kenmerken. BACKHANDNieuw ontwerp, super stijlvol. 3D rubberen ponstechnologie voor een sterker contact met de bal en meer flexibiliteit. LICHAAMGezet op 8 mm Jaguard wit gaas voor meer ademend vermogen. PALMContact witte Duitse latex 4 mm + 3 mm interne opvulling set op een volledig nieuwe semi-roll cult. De dubbel gewikkelde duim zorgt voor comfort en een groter contactoppervlak met het lichaam. FIX FIT-TECHNOLOGIE SLUITINGPull-up-technologie voor een eenvoudigere aanpassing van de handschoenenset op een elastische dubbele wikkelband van 6 cm breed.
 
Lees het hele bericht
 
Haka 2020 Ons nieuwe HAKA-model is volledig gerenoveerd. De nieuwe Haka is meer gewatteerd. Het heeft een volledig enkel neopreen backhandpaneel en een nieuwe 3D-rubberen stoot geïnjecteerd. De vinger eindigt op natuurlijk latex voor meer comfort en flexibiliteit. De pols is samengesteld uit een nieuw siliconen printontwerp met een tatoeage-effect op de handschoen. BACKHANDNieuwe volledig enkele neopreen body, zorgt voor een betere pasvorm en een beter gepantserd gevoel in de hand. Duurzaam en resistent LICHAAMGezet op een nieuw enkel neopreen lichaam PALMPalm: Roll gevoel Cut. Zwart Contact Duits latex van 4 mm + 3 mm interne vulling. Nieuwe dubbele duim voor een betere pasvorm en gevoel van de bal. SLUITINGVerbeterde pull-up-technologie voor een eenvoudigere aanp
 
Lees het hele bericht
 
Snaga zwart 2020 Een klassiek super succesvol model. Een perfecte balans tussen grip en flexibiliteit. Zeer comfortabel in de hand. Een strak, volledig zwart ontwerp maakt Snaga een uitstekende handschoen voor alle categorieën en leeftijden! EEN TOP keuze!   ACKHAND4 mm natuurlijk Duitse latex + 3 mm interne vulling. Nieuw RG rubberen ponsontwerp om de contactzone met de bal te vergroten. LICHAAMGezet op zwarte mesh met popconus voor een comfortabel, zacht gevoel in de hand. Super ademend en flexibel. PALM4 mm + 3 mm contact zwarte grip Duitse latex. Set op een Hybrid Roll-vingerafdruk zonder stiksels. Dubbel omwikkelde duim voor comfort en een groter contactoppervlak met de bal. FIX FIT-TECHNOLOGIE SLUITINGElastische dubbel gewikkelde polsband van 6 cm breed. Pull up geplaatst in het midden van de pols zodat de keepers de handschoenen gemakkelijker kunnen dragen.
 
Lees het hele bericht
 
Snaga Aqua 2020 Een klassieke topverkoper door de jaren heen. Verbeterd backhand-ontwerp, kleurencombinatie en pasvorm. Een enkel wit neopreen paneel dat de handschoen een zeer strak maar flexibel gevoel geeft om het zo comfortabel mogelijk te maken voor de keepers. Aqua contactpalm, ideaal voor alle omstandigheden. Een professionele handschoen voor alle leeftijden. BACKHAND4 mm natuurlijk Duitse latex + 3 mm interne vulling. Gezet op een wit neopreen met één paneel. Nieuwe RG Rubber punch! LICHAAMWit enkel paneel WATERPROvan neopreen. PALM4 mm + 3 mm AQUA contactgreep Duits latex. Set op een Hybrid Roll-vingerafdruk zonder stiksels. Dubbel omwikkelde duim voor comfort en een groter contactoppervlak met de bal. FIX FIT-TECHNOLOGIE SLUITINGElastische dubbel gewikkelde polsband van 6 cm breed. Nieuw pull-up-ontwerp op het midden van de pols voor een gemakkelijkere aanpassing van de handschoen.  
 
Lees het hele bericht
 
Aspro 2020 Het meest klassieke model uit onze collectie. Strak design, een gewatteerde comfortabele handschoen met 10 verwijderbare vingersafe. De wit / zwarte kleurencombinatie spreekt alle keepers erg aan. Een professionele handschoen voor alle categorieën.   BACKHAND4 mm natuurlijk Duitse latex + 3 mm als interne opvulling. Nieuw 3D-reliëf en verbeterde pasvorm. LICHAAMAdemend PU-materiaal voor maximale flexibiliteit en comfort terwijl de hand kan ademen in de handschoen. PALM4 mm GIGA Grip Duitse latex + 3 mm interne opvulling. Set op een rol hybride vingersnede en een dubbel gewikkelde duimvinger. FIX FIT-TECHNOLOGIE SLUITINGNieuwe enkele wrap zachte Duitse latex voor extra grip op de pols. Verbeterd RG-rubberen lipje aan het uiteinde van de sluiting helpt erosie van de riem te voorkomen wanneer keepers de handschoen aan- of uittrekken.
 
Lees het hele bericht
 
Tuanis 2020   BACKHAND & LICHAAMNieuw rubberen ponsontwerp voor een betere ponszone en flexibiliteit. Latex vingertoppen. Rood enkel paneel WATERPRO van neopreen. PALM4 mm + 3 mm witte GIGA Grip Duitse latex. Set op een hybride rol Negatieve vingerafsnijding zonder stiksels. Dubbel gewikkelde duim voor comfort en een groter contactoppervlak met de bal. FIX FIT-TECHNOLOGIE SLUITINGElastische dubbel gewikkelde polsband van 6 cm breed. Nieuw pull-up-ontwerp op het midden van de pols voor een gemakkelijkere aanpassing van de handschoen.    
 
Lees het hele bericht
 
Horus 2020     BACKHANDEVO Zone: hoogwaardig natuurlijk rubber met open cellen, te combineren met meerdere stoffen. Revolutionaire oplossing voor toepassingen die hoge eisen stellen aan ademend vermogen en zeer elastische eigenschappen. LICHAAMWATERBESTENDIG EVO Zone laat een hogere waterdampdoorlaatbaarheid toe met dezelfde thermische weerstand, wat resulteert in superieur thermisch comfort. PALM4 mm + 3 mm GIGA Grip Duitse latex. Slim fit Roll Hybrid Flat-cut voor een super knus en veilig gevoel in de hand. FIX FIT-TECHNOLOGIE SLUITINGWFS Wrist Fit-systeem, hypertechnologie. Hyper polyester rubber elastiek aan de onderkant van de handschoen. Elastische lusband verwijderbaar: ontworpen met een unieke manier om de keeper aan te passen, heeft een polsbeveiligingssysteem nodig. Het heeft de mogelijkheid om de pols aan te passen met deze elastische lus op de meest krachtige methode die niet alleen de pols vastzet, maar ook het vertrouwen in de grond verhoogt door te vergeten de pols aan te spannen vanwege de ergonomische technische methode.
 
Lees het hele bericht
 
Bionix Blue 2020 Een bestseller die terugkomt in een mooie kleurencombinatie. Verlengde en verbeterde handpalm voor een beter contact met de bal. Een van de beste naadloze handschoenen op de internationale markt. FIX FIT-TECHNOLOGIE & WATERBESTENDIG De EVO-zone maakt hogere niveaus van waterdampdoorlaatbaarheid mogelijk met dezelfde thermische weerstand, wat resulteert in superieur thermisch comfort. Hyper polyester rubber elastiek aan de onderkant van de handschoen. BACKHAND & LICHAAMNieuwe vingertoplatex voor extra vulling en beter balcontact. EVO– Zone-body met siliconenprint en verbluffende sublimatiegrafieken geven dit model een unieke textuur en elegantie. Bovendien biedt dit materiaal een hoge mate van waterbestendigheid en thermische weerstand voor superieur comfort. PALMVerbeterde en uitgebreide GIGA GRIP witte latex 4 mm + 3 mm interne opvulling, geplaatst op een nieuwe versie van een ROLL NEGATIVE-snit met vingertoppen van latex. De dubbel gewikkelde duim zorgt voor comfort en meer contact met de bal. FIX FIT-TECHNOLOGIE SLUITINGEen uniek ontwerp specifiek voor RG, genaamd het Wrist Fit System OF “the tube”, dat is van hypertechnologie. Het geeft de keepers een veilig gevoel rond de pols, maar tegelijkertijd super comfortabel en zacht. Het kan worden gebruikt met of zonder de verwijderbare elastische lusband die op een unieke manier is ontworpen om de keepers een nieuwe methode van een polsbeveiligingssysteem te bieden.
 
Lees het hele bericht