Bionix Blue € 89.99


Terug naar Webshop
Bionix Blue € 89.99

Bionix Blue 2020


Een bestseller die terugkomt in een mooie kleurencombinatie. Verlengde en verbeterde handpalm voor een beter contact met de bal. Een van de beste naadloze handschoenen op de internationale markt. FIX FIT-TECHNOLOGIE & WATERBESTENDIG De EVO-zone maakt hogere niveaus van waterdampdoorlaatbaarheid mogelijk met dezelfde thermische weerstand, wat resulteert in superieur thermisch comfort. Hyper polyester rubber elastiek aan de onderkant van de handschoen.

BACKHAND & LICHAAM
Nieuwe vingertoplatex voor extra vulling en beter balcontact. EVO– Zone-body met siliconenprint en verbluffende sublimatiegrafieken geven dit model een unieke textuur en elegantie. Bovendien biedt dit materiaal een hoge mate van waterbestendigheid en thermische weerstand voor superieur comfort.

PALM
Verbeterde en uitgebreide GIGA GRIP witte latex 4 mm + 3 mm interne opvulling, geplaatst op een nieuwe versie van een ROLL NEGATIVE-snit met vingertoppen van latex. De dubbel gewikkelde duim zorgt voor comfort en meer contact met de bal. FIX FIT-TECHNOLOGIE

SLUITING
Een uniek ontwerp specifiek voor RG, genaamd het Wrist Fit System OF “the tube”, dat is van hypertechnologie. Het geeft de keepers een veilig gevoel rond de pols, maar tegelijkertijd super comfortabel en zacht. Het kan worden gebruikt met of zonder de verwijderbare elastische lusband die op een unieke manier is ontworpen om de keepers een nieuwe methode van een polsbeveiligingssysteem te bieden.

Verkrijgbaar in de maten 5 t/m 11

Foto's

 

Direct bestellen