Horus 2020 €89,99


Terug naar Webshop
Horus 2020 €89,99

Horus 2020

 

 

BACKHAND
EVO Zone: hoogwaardig natuurlijk rubber met open cellen, te combineren met meerdere stoffen. Revolutionaire oplossing voor toepassingen die hoge eisen stellen aan ademend vermogen en zeer elastische eigenschappen.

LICHAAM
WATERBESTENDIG EVO Zone laat een hogere waterdampdoorlaatbaarheid toe met dezelfde thermische weerstand, wat resulteert in superieur thermisch comfort.

PALM
4 mm + 3 mm GIGA Grip Duitse latex. Slim fit Roll Hybrid Flat-cut voor een super knus en veilig gevoel in de hand. FIX FIT-TECHNOLOGIE

SLUITING
WFS Wrist Fit-systeem, hypertechnologie. Hyper polyester rubber elastiek aan de onderkant van de handschoen. Elastische lusband verwijderbaar: ontworpen met een unieke manier om de keeper aan te passen, heeft een polsbeveiligingssysteem nodig. Het heeft de mogelijkheid om de pols aan te passen met deze elastische lus op de meest krachtige methode die niet alleen de pols vastzet, maar ook het vertrouwen in de grond verhoogt door te vergeten de pols aan te spannen vanwege de ergonomische technische methode.

Verkrijgbaar in maten 7 t/m 11

 

Foto's

 

Direct bestellen